Početna Auto 2945 pregleda

Za gledanje njegove kolekcije Volkswagena traži 500 dolara

Za gledanje njegove kolekcije Volkswagena, starac traži 500 dolara
FOTO: The Drive

Želi prodati cijelu kolekciju 'u paketu', 55 kombija za 310 tisuća eura, stoga požurite!

VIDEO Napravili legendarni kombi od Lego kockica, u prirodnoj veličini

Kolekcionari automobila znaju biti prilično čudna vrsta. Prvo se kupi jedan automobil, uloži se puno u njega i u trenutku kad se misli da je gotovo, nađe se neki drugi automobil. I tako kupujući i slažući jedan po jedan, kao i svi, jedan Kanađanin je završio s 55 kampera Volkswagena T1 i T2, koje više ne može održavati. 

Sakupljač prodaje 55 Volkswagena T1 i T2 za 350 tisuća dolara | Author: The Drive foto: The Drive

Nije nam točno poznato kako je ovaj kolekcionar uspio sakupiti toliko kampera, ali smo saznali da je cijela kolekcija na prodaju. Ako uzmemo u obzir da se danas Volkswageni T1 prodaju po deset tisuća eura naviše, bez obzira na stanje, a VW T2 za najmanje četiri tisuće eura, 350 tisuća dolara (310 tisuća eura) za cijelu kolekciju nije prevelika cijena. 

Sakupljač prodaje 55 Volkswagena T1 i T2 za 350 tisuća dolara | Author: The Drive foto: The Drive

Oglas je poprilično zanimljiv jer sakupljač ne želi prodati nijedan primjerak zasebno, nego je uvjet da se svi zajedno kupe i odvezu. Također, ako uopće želite vidjeti kolekciju, prodavač naplaćuje 'upad' 500 dolara.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.