Početna Auto 3989 pregleda

Auto sigurniji od sefa ima unutrašnjost kao u hotelu

Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu
Vidi galeriju 1/8
Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu

AddArmor koristi različite kompozite od karbona, koji su deset puta čvršći od balističkoga čelika, a 60 posto lakši

Dok mnogi proizvođači luksuznih vozila nude blindirane modele, u svijetu postoji i niz kompanija koje će za vas blindirati skoro svako vozilo. Tako su nedavno američki veterani specijalaca osnovali tvrtku AddArmor pa blindirali Cadillac Escalade da pokažu kako izgleda spoj najveće sigurnosti i raskošnoga luksuza, a da automobil ne izgubi na performansama. 

Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu | Author: AddArmor foto: AddArmor

Ovaj Escalade ima visoku balističku i eksplozivnu zaštitu koja ga brani od napada velikih kalibara, a također koristi i balističko staklo debelo pet centimetara koje štiti putnike od automatskih puški. Iako takve zaštite u pravilu poprilično otežaju vozilo pa ono znatno gubi na performansama, AddArmor koristi različite kompozite od karbona, koji su deset puta čvršći od balističkog čelika, a čak 60 posto su lakši. 

Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu | Author: AddArmor foto: AddArmor

'Naš paket Executive Protection usmjeren je na besprijekorno spajanje sigurnosti na razini svjetske klase s impresivnim paketom udobnosti koji omogućava opuštanje putnika tijekom putovanja', izjavio je Jeff Engen Anderson, predsjednik AddArmora. Tako je krov automobila povišen za 12 centimetara da bi unutrašnjost postala prostranija, a unutra su ugrađeni mini bar, 32-inčni LCD televizor, Wi-Fi pristupna točka, Sony audiosustav i fotelje koje vrlo jednostavno mogu postati ležajevi.

Sigurniji od sefa, a ima unutrašnjost kao u hotelu | Author: AddArmor foto: AddArmor

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.