Početna Auto 1982 pregleda

Stigao novi Renegade s boljim motorima i puno nižom cijenom

Novi Jeep Renegade
Vidi galeriju 1/11
Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom Stigao novi Renegade s novim motorima i mnogo nižom cijenom

Na našemu je tržištu novi Jeep Renegade. Ovo je prvi redizajn maloga SUV-a nakon prezentacije 2014. godine

Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih Jeepova današnjice vizualno nije drastično promijenjen. Novi su samo prednja maska i neki manje uočljiviji dijelovi karoserije, naplaci te neke boje. Odsad se Renegade može dobiti i u kombinaciji s LED svjetlima koja su serijska od paketa opreme Limited. U unutrašnjosti je Renegade doživo nešto veće promjene. Materijali su sada kvalitetniji, a dodirni zasloni veći su nego prije. Ovisno o opremi, oni sada mogu imati dijagonalu 5, 7 ili 8,4 inča.

Novi Jeep Renegade | Author: Auto start foto: Auto start

Najveće promjene naprvljene su ispod poklopca motora. Renegade je dobio dva potpuno nova benzinska motora. Osnovu sada predstavlja trocilindrični 1-litreni turbo koji razvija 120 KS, a novost je i četveroclilindrični 1,3-litreni motor sa 150 KS. Dizelski motori su blago modificirani, no i dalje razvijaju 120, 140 i 170 KS. Ovisno o motoru, ugrađuju se tri mjenjača. Osnova je ručni sa šest brzina, a tu su i dva automatika sa šest i devet stupnjeva prijenosa.

Novi Jeep Renegade | Author: Auto start foto: Auto start

Ponuđene su četiri razine opreme, no najvažnija vijest je osjetno smanjena cijena. S obzirom na to da je sada u ponudi slabiji benzinski motor cijena osnovnoga Renegadea vrtoglavo pada. On sada stoji 155.370 kuna, što je oko 26.000 kuna manje od cijene osnovnoga modela prije redizajna. No i najprodavaniji model na našemu tržištu, dizelska verzija sa 120 KS i opremom Limited, stoji oko 18.000 kuna manje nego do sada i ima više opreme. Renegade je zbog toga naglo postao mnogo zanimljivji kupcima u Hrvatskoj.

Novi Jeep Renegade | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.