Početna Auto 81 pregleda

Stiže BMW i8 s dužom autonomijom: Prve najave govore krajem 2017.

BMW i8
Vidi galeriju 1/4
Stiže BMW i8 s dužom autonomijom: Prve najave govore krajem 2017. Stiže BMW i8 s dužom autonomijom: Prve najave govore krajem 2017. Stiže BMW i8 s dužom autonomijom: Prve najave govore krajem 2017. Stiže BMW i8 s dužom autonomijom: Prve najave govore krajem 2017.

Nakon što je još ranije ove godine otkrio električni model i3 s produženom autonomijom, BMW će krajem iduće godine to isto učiniti i kod hibridnog i8...

Zasad je poznato da će i8 dobiti više snage, dužu autonomiju, dotjerani eksterijer i modificirano oslanjanje, a neki izvori su ranije spominjali i kotače od karbonskih vlakana.

BMW i8 | Author: BMW foto: BMW

Kako stvari sada stoje, i dalje će se raditi o kombinaciji 1,5-litrenog trocilindarskog benzinca i elektromotora, sa snagom koja će biti povećana za nekih 15 KS, a ubrzanje od 0 do 100 km/h bi trebalo biti poboljšano u odnosu na sadašnjih 4,4 sekundi.

BMW i8 | Author: BMW foto: BMW

Što se tiče dugoočekivanog i8 Spydera, najavljenog u formi koncepta 2013. na salonu u Frankfurtu, treba podsjetiti da je njegova serijska verzija već potvrđena. To je ranije ove godine ponovno najavio šef BMW-a Harald Krüger, uz podsjećanje da serijski i8 Spyder u prodaju stiže 2018. godine.

BMW i8 | Author: BMW foto: BMW

Spyder se u formi koncepta pojavio još 2012. godine, a u siječnju ove godine je na CES salonu (Consumer Electronics Show) predstavljen novi koncept, kod kojeg je fokus usmjeren na njegovu tehnologiju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.