Početna Auto 61 pregleda

Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1

1
Vidi galeriju 1/9
Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1 Stiže novi Mercedes AMG GT sa 816 KS i tehnologijom Formule 1

Novi Mercedes AMG s pet vrata, zamišljen je kao rival Porscheu Panameri i Audiju A7

U početku pokretat će ga 4.0-litreni benzinski motor V8, koji razvija 612 KS. Iako previše detalja nije otkriveno, na vrhu ponude će biti model potpomognut elektromotorom preuzetim iz Mercedes-AMG Petronas F1 tima. Taj će hibridni AMG GT razvijati 816 konjskih snaga. Baterije se pune za vrijeme vožnje pomoću regenerativnog sustava kočenja, te uz pomoć benzinskog motora.

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz 1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Bit će opremljen automatskim mjenjačem sa devet stupnjeva prijenosa, i potpuno varijabilnim pogonom na sve kotače, kao i aktualni E63 S 4Matic, na kojem je uglavnom i baziran. U Mercedesu kažu kako će novi AMG GT na tržište stići tek 2019. godine. 

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz 1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.