Početna Auto 12 pregleda

Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju

VW T-Cross Breeze
Vidi galeriju 1/9
Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju Studija kompaktnog SUV-kabrioleta možda ide u seriju

VW T-Cross Breeze je studija kompaktnog SUV-kabrioleta. Serijska proizvodnja modernog Buggyja visi u zraku

Studija VW T-Cross Breeze ugodno je osvježenje među mnogobrojnim premijerama i novitetima koje smo imali priliku vidjeti na autosalonu u Ženevi. Samim dizajnom odudara od trendovskih oblika koji se nude. Konceptualno izgledom karoserije to je kombinacija SUV-a i kabrioleta. U svakom slučaju potencijalni kupci ovakvog vozila bili bi mladi.

VW T-Cross Breeze | Author: VW foto: VW

Oblikom i koncepcijom naginje na legendarni Buggy za vožnju po pješčanim plažama, premda SUV-ovski oblik daje naslutiti kako je spreman i za ozbiljniju off-road vožnju. Neosporno je kako je ova studija SUV-kabrioleta svojom pojavom zainteresirala velik broj posjetitelja autosalona u Ženevi.

VW T-Cross Breeze | Author: VW foto: VW

Kada smo kod terenskog izgleda, treba u svakom slučaju istaknuti kako je ova studija nešto duža od Polo Cross verzije. Dugačka je 4,13 metara, te ima dugačak međuosovinski razmak. Kratki prevjesi karoserije sprijeda i straga idu u prlog kod vožnje po težem terenu izvan asfalta.

VW T-Cross Breeze | Author: VW foto: VW

Premda se radi o studiji, oblik dizajna je vrlo zreo i dorađen, te se odlično uklapa u postojeću VW gamu vozila. Ako bi ga trebalo usporediti s nećim već viđenim, rekli bismo kako je ova studija u biti neka kombinacija Tiguana i Budd-e.

Kod studija i koncepata uvijek se postavlja pitanje imaju li šansu za serijsku proizvodnju. Najčešće je odgovor negativan, ali ovaj put su nas iz volkswagena iznenadili srmežljivom izjavom kako ne odbacuju mogućnost serijske prozvodnje. Tko zna, možda je ova studija smao probni balon kojim VW ispituje puls kupaca. Ako će biti velika i pozitivna reakcija možda i završi u serijskoj proizvodnji, nikad se ne zna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.