Početna Auto 121 pregleda

Novi SEAT Ibiza Ibiza stiže na ženevski salon, a u prodaji će biti u lipnju

SEAT Ibiza
Vidi galeriju 1/6
Novi SEAT Ibiza Ibiza stiže na ženevski salon, a u prodaji će biti u lipnju Novi SEAT Ibiza Ibiza stiže na ženevski salon, a u prodaji će biti u lipnju Novi SEAT Ibiza Ibiza stiže na ženevski salon, a u prodaji će biti u lipnju Novi SEAT Ibiza Ibiza stiže na ženevski salon, a u prodaji će biti u lipnju Novi SEAT Ibiza Ibiza stiže na ženevski salon, a u prodaji će biti u lipnju Novi SEAT Ibiza Ibiza stiže na ženevski salon, a u prodaji će biti u lipnju

Španjolski kompakt atraktivnije izgleda, ima kvalitetnije i suvremenije uređenu unutrašnjost, a u ponudi će biti tri benzinska i jedan dizelski motor

Luca de Meo, predsjednik SEAT-a, u Barceloni je predstavio najnoviju inačicu popularne Ibize koja se od prethodnice ponajviše razlikuje novim i učinkovitijim motorima, naprednijim tehnološkim značajkama, poboljšanom dinamikom te zavidnim napretkom u poboljšanju komfora i unutrašnjosti. 

SEAT Ibiza | Author: Seat foto: Seat

Najuspješniji adut španjolskog proizvođača diči se potpuno novim stilom, pritom njegujući isti mladenački i sportski duh koji ga godinama prati. Zahvaljujući potpuno svježem dizajnu koji odražava prepoznatljivi SEAT-ov karakter i najnovijoj MQB A0 platformi te proširenoj ponudi benzinskih i dizelskih motora, nova će Ibiza zasigurno pomrsiti račune vodećim konkurentima u klasi.

SEAT Ibiza | Author: Seat foto: Seat

Atraktivna i zavidna vanjština naglašava istinski sportski duh legendarne Ibize zahvaljujući proširenju automobila punih 87 milimetara i povećanju međuosovinskog razmaka zavidnih 95 milimetara. Rezultat su udobnija i luksuznija vožnje te više prostora u unutrašnjosti vozila.

SEAT Ibiza | Author: Seat foto: Seat

U ponudi će biti tri benzinska i jedan dizelski motor, upotpunjeni 6-stupanjskim ručnim ili 7-stupanjskim DSG mjenjačem. Najslabiju verziju pogonit će 3-cilindričnii benzinski 1.0 MPI motor sa 65 ili 75 konja, a u dizelskoj varijanti klasični 1.6 TDI sa 80, 95 ili 115 KS. Također, krajem godine u ponudi će osvanuti i novi 1.5 TSI benzinac sa 150 KS te 1.0 TGI motor na stlačeni prirodni plin (CNG).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.