Početna Auto 0 pregleda

Berlin: Predstavljena šesta generacija Volkswagena Pola

1
Vidi galeriju 1/5
Berlin: Predstavljena šesta generacija Volkswagena Pola Berlin: Predstavljena šesta generacija Volkswagena Pola Berlin: Predstavljena šesta generacija Volkswagena Pola Berlin: Predstavljena šesta generacija Volkswagena Pola Berlin: Predstavljena šesta generacija Volkswagena Pola

Upravo je prezentiran potpuno novi Polo koji se temelji na MQB platformi i donosi novi dizajn i modernije i štedljivije motore...

1 | Author: VW foto: VW

Iz Wolfsburga stiže šesta generacija malenoga gradskog automobila. Volkswagen Polo je u prošle 32 godine izgled promijenio šest puta i našao put do čak 14 milijuna kupaca, a u novome ruhu izgleda bolje no ikad. Glavna novost su moderni sigurnosni sustavi kojima novi Polo osvaja klasu. Izdvajamo sustav pomoći pri parkiranju, sustav detekcije vozila u mrtvome kutu, adaptivni tempomat, sustav za prepoznavanje pješaka itd... Tehnologija stvarno postavlja novu letvicu u klasi malih gradskih kompakata.

1 | Author: VW foto: VW 1 | Author: VW foto: VW

"Ovaj Volkswagen odmah se može izdvojiti kao original unutar svoje klase, no on također predstavlja potpuno novu generaciju. To je Polo s ekspresivnim dizajnom koji ovo kompaktno vozilo oplemenjuje sportskim karakterom te ga čini jasnijim i jedinstvenim u okviru ponude marke. To je automobil koji se savršeno uklapa u naše doba, kako vizualno tako i tehnološkim značajkama", rekao je Klaus Bischoff, voditelj odjela za dizajn marke Volkswagen.

1 | Author: VW foto: VW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.