Početna Auto 132 pregleda

Francuska tajanstvena nova limuzina segmenta D

RENAULT TALISMAN
Vidi galeriju 1/3
Francuska tajanstvena nova limuzina segmenta D Francuska tajanstvena nova limuzina segmenta D Francuska tajanstvena nova limuzina segmenta D

Renault Talisman je nova limuzina segmenta D koja će iz igre izbaciti dosadašnje modele Laguna i Latitude

Renault je najavio kako će 6. srpnja službeno predstaviti novi sedan srednje klase koji će na poklopcu prtljažnika nositi oznaku Talisman. Uvođenjem novog modela i novog imena Talisman iz upotrebe se izbacuju ne samo imena Laguna i Latitude, već to znači i prestanak proizvodnje ova dva modela.

RENAULT TALISMAN | Author: Renault foto: Renault

Renault za svoje modele odabire imena koja simboliziraju njihov stil i karakter na svim tržištima. U skladu s tom tradicijom, Talisman je dobio karizmatično ime koje budi osjećaje zaštite i snage. Riječ Talisman jednostavno se izgovara i razumljiva je diljem svijeta. Trosložna riječ lako i prirodno se izgovara, ali ističe snažan stav modela i energiju kojom zrači. Kombinacija robusnih, profinjenih linija i inovativnih tehnologija odražava zaštitnički duh i sigurnost.

RENAULT TALISMAN | Author: Renault foto: Renault

Renault je ime Talisman već koristio. Na autosalonu u Frankfurtu 2001. pokazao je koncept istog imena, a u Kini se prodaje limuzina Renault Talisman nastala na osnovi modela automobila Renault Samsung SM7 koji se proizvodi u Koreji. Prije najavljene premijere Renault malo toga otkriva, pa čak ni u prigodnom videu nema slike nijednog detalja novog automobila. Pogledati video teaser za Renault Talisman u nastavku

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.