Početna Auto 787 pregleda

Kolekcionar kupio sva četiri modela Aston Martin Vanquish Zagato

Kad god poželi, moći će birati hoće li se voziti u Coupeu, Volanteu, Speedsteru ili Shooting brakeu. Ovisno o raspoloženju

Postati vlasnikom jednog od posebnih modela Aston Martin Zagato bilo bi ostvarenje sna većine kolekcionara automobila. No misteriozni kolekcionar iz Škotske postao je vlasnikom četiriju posebnih primjeraka. Autor ovoga videa poznaje njihova tajanstvenog vlasnika i dobio je dozvolu za ulazak u Aston Martinovu centralu u vrijeme preuzimanja ovoga Vanquish Zagato kvarteta: Coupea,kabrioleta Volante, kabrioleta Speedster i Shooting brakea.

Author: Aston Martin foto: Aston Martin

Vlasnik je odabrao ove rijetke primjerke u identičnoj kombinaciji boja. Karoserija je tamnocrvena, a Aston Martin naziva tu boju 'Lava Red', unutrašnjost je izvedena u kombinaciji narančaste i crne boje. Proizvedeno je samo 99 primjeraka Coupea, Volantea i Shooting brakea te samo 28 Speedstera, jer je to što nema krov ograničilo broj zainteresiranih kupaca.

Author: Aston Martin foto: Aston Martin

Svi modeli dijele isti 6,0-litreni atmosferski motor V12, sa 588 'konja', a vlasnika očigledno očekuje puno uzbudljive vožnje.

Author: Aston Martin foto: Aston Martin

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.