Početna Auto 405 pregleda

Talijanski SUV Lamborghini Urus prodaje se "kao lud"

1
Vidi galeriju 1/3
Talijanski SUV Lamborghini Urus prodaje se "kao lud" Talijanski SUV Lamborghini Urus prodaje se "kao lud" Talijanski SUV Lamborghini Urus prodaje se "kao lud"

Jedan od najmoćnijih terenaca na svijetu hrabro se probija na tržište, uz odlične pohvale i značajan rast proizvodnje

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Popularnost Urusa raste bolje od očekivanog, a u korist tome ide činjenica kako će se do kraja ove godine proizvesti čak 1000 primjeraka. Direktor Lamborghinija Stefano Domenicali tvrdi kako je bilo za očekivati odobravanje kupaca ovog automobila, ali ne u ovakvim razmjerma. Također, 70 posto kupaca nikada prije nije kupilo automobil tog elitnoga talijanskog proizvođača, što puno govori o napretku.

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Iznenađenje je i statistika koja ukazuje na veliku popularnosti u ženskoj populaciji, a nnajčešće se naručuju s dodatnom opremom čija vrijednost premašuje 40 tisuća dolara. Domenicali smatra kako je Urus sa svojim biturbo motorom V8, ali i skupocjenim interijerom, krucijalan za budućnost ovoga proizvođača, ali i vjeruje kako će mu to otvoriti tržište na području Indije i Rusije.

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.