Početna Auto 14 pregleda

Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC)

BMW X4 M40i
Vidi galeriju 1/10
Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC) Top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC)

Novi BMW X4 M40i je top model u segmentu Sports Activity Coupe (SAC). Premijera 3,0 TwinPower Turbo rednog benzinskog motora sa šest cilindara, 360 KS i 465 Nm

Novi BMW X4 M40i spada u top ponudu u segmentu Sports Activity Coupe (SAC). Ovim nabriojanim modelom BMW postavlja nove standarde u pogledu visoke vozne dinamike, te visokom i jedinstvenom ekskluzivnošću. Ekluzivnos je naglašena agresivnim dizajnom karoserije u tišpičnom 'M' obliku, a nova verzija kotrlja se na jednako ekskluzivnim 20 colnim M kotačima od legura lakih metala sa dvostrukim zubcima koji (ovisno o izboru) dolaze s Ultra High Performance gumama te usto sportski ispušni sustav s regulacijskim ventilima i ispušnim cijevima u boji Chrome Black s obje strane. I unutrašnjosti je tipična za BMW M karakter. Tu je uvijek prisutan kožni upravljač M, ručica mjenjača M, sportska sjedala...

BMW X4 M40i | Author: BMW foto: BMW

Sportsko podvozje pruža višu razinu, a ugrađene su snažnije opruge i stabilzatori, a amortizeri su prilagođeni prema M Performance specifikacijama. Tu je i BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača s karakteristikama pogona na stražnje kotače uključujući i sustav Performance Control.

BMW X4 M40i | Author: BMW foto: BMW

Novi BMW X4 M40i pokreće novorazvijeni M performance trolitarski TwinPower Turbo redni benzinski motor sa šest cilindara koji u ovom modleu ima svjetsku premijeru. Vozaču je na raspolaganju 360 KS između 5800 i 6000 okretaja i 465 Nm. U kombiniranom režimu vožnje ima potrošnju goriva 8,6 l/100 km uz ukupnu emisiju ugljičnog dioksida 199 g/km. Pri tome do stotke ubrza za manje od pet sekundi, a potegne do najveće brzine 250 km/h (elektronski ograničena).

BMW X4 M40i | Author: BMW foto: BMW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.