Početna Auto 13809 pregleda

Tužan prizor: Jedanaest Ferrarija ostavljenih da trunu na livadi

FOTO: carscoops

Uobičajeno je vidjeti Ferrarije parkirane na 'VIP' parkirnim mjestima ili u podzemnim garažama, gdje su najčešće prekriveni zaštitnom tkaninom, no ovo je nešto što se ne viđa često

Author: carscoops foto: carscoops

Tužan je prizor talijanskih egzotičnih automobila prepuštenih na milost i nemilost zubu vremena, ostavljenih da trunu parkirani na livadi. Između ostalih tu su Testarossa, 348, 400i Straman Spyder, 308 QV, 308 GTS Spyder, Mondial i Mondial Spyder. Prije četiri godine cijela skupina Ferrarija bila je ponuđena na prodaju isključivo u kompletu, no zbog njihova stanja nitko ih nije kupio.

Author: carscoops foto: carscoops

Koliko se može procijeniti prema fotografijama, talijanski ljepotani zahtijevaju mnogo truda i novca kako bi ih se dovelo u red. Nalaze se u Lakewayu (Teksas) i parkirani su  na livadi, od 2008. godine. Došlo je do pravne zavrzlame vlasnika Ferrarija i vlasnika prostora na kojem ih je on držao pa su i danas parkirani pod vedrim nebom.

Author: carscoops foto: carscoops

Prije dvije godine vlasnik automobila je preminuo, a njegova ih je obitelj pokušala prodati još jednom, no pristala je na to da ih proda svakoi zasebno. Ne zna se koliko je Ferrarija iz ove kolekcije otada prodano, no većina ovih klasika još trune na teksaškoj livadi.

Author: carscoops foto: carscoops

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.