Početna Auto 58 pregleda

Udruženje snaga: Audi i Porsche razvijaju autonomni električni automobil

Mission E
Vidi galeriju 1/5
Udruženje snaga: Audi i Porsche razvijaju autonomni električni automobil Udruženje snaga: Audi i Porsche razvijaju autonomni električni automobil Udruženje snaga: Audi i Porsche razvijaju autonomni električni automobil Udruženje snaga: Audi i Porsche razvijaju autonomni električni automobil Udruženje snaga: Audi i Porsche razvijaju autonomni električni automobil

Plod suradnje ovih dvaju proizvođača bit će autonomni električni automobil koji bi na tržište trebao stići do 2025....

Vodeći ljudi ove dvije tvornice potvrdili su najave o udruživanju snaga radi proizvodnje platforme i razvijanja novih tehnologija koje će krasiti prvi zajednički projekt, a ujedno biti i autonomno električno vozilo. Iz Audija i Porschea najavljuju kako će sve komponente i tehnologije za ovaj električni superauto biti dostupne za proizvodnju do 2025. godine. 

Mission E | Author: Porsche foto: Porsche

Čelni čovjek Porschea Oliver Blume izjavio je da će, što se dizajna tiče, stručni dizajnerski tim paziti na to da se jasno uoči razlika između ova dva proizvođača te da Porsche ne postane Audi i obratno.

Concept | Author: AUDI foto: AUDI

Porsche planira v za tri godine lansirati električni model Mission E, koji smo upoznali na frankfurtskome salonu 2015., a riječ je o električnom superautu sa 600 KS.

Mission E | Author: Porsche foto: Porsche

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.