Početna Auto 31 pregleda

VIDEO: Evo kako je naš novinar jurio novim Meganeom R.S.

1
Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Evo kako je naš novinar jurio novim Meganeom R.S. VIDEO: Evo kako je naš novinar jurio novim Meganeom R.S. VIDEO: Evo kako je naš novinar jurio novim Meganeom R.S.

Unatoč vremenskim neprilikama i niskim temperaturama, na jednoj od najpoznatijih svjetskih trkaćih staza Circuito de Jerez, nadomak španjolskoga gradića Jerez de la Frontiera, našem novinaru je zasjalo sunce...

Ni temperatura zraka samo 7 stupnjeva, ni ujutro djelomično vlažan asfalt našeg novinara Lorisa Majcana nisu mogli spriječiti da novu francusku sportsku zvijezdu, novi Renaultov Megane R.S. Cup, "potjera" najbolje što može. Kako je izgledalo i koliko je to bilo brzo pogledajte u videouratku u produkciji Renault Sporta.

Megane RS | Author: Auto Start foto: Auto Start

Štoperica se zaustavila na 2.07.6, što je bilo jedno od najboljih vremena među brojnim novinarima iz cijeloga svijeta, a francuska ga je tvornica montirala i poslala nam kao atraktivni teaser. Ovakva jurnjava ovim je automobilom moguća jer je riječ o jednom od najboljih sportskih automobila na svijetu, s prednjim pogonom i pravom mehaničkom blokadom diferencijala. Naravno, ako ju znate kontrolirati i sve to - preživite.

1 | Author: Renault Sport foto: Renault Sport

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.