Početna Auto 1427 pregleda

VIDEO: Kako izgleda raj za svakog automobilista?

VIDEO: Raj za svakog automobilista
Vidi galeriju 1/4
VIDEO: Kako izgleda raj za svakog automobilista? VIDEO: Kako izgleda raj za svakog automobilista? VIDEO: Kako izgleda raj za svakog automobilista? VIDEO: Kako izgleda raj za svakog automobilista?

Organizacija 'The Supercar Owner Circle' zatvorila je švicarsku brdsku cestu pa dovezla cijeli niz superautomobila, oldtimera i rijetkih egzotičnih vozila

Brdska cesta s oštrim zavojima i nekoliko ravnica i vožnja u dobrom automobilu san je svakog automobilista. Zamislite da možete imati takvu zatvorenu cestu i voziti automobil koji god poželite. Koji automobil biste odabrali?

VIDEO: Raj za svakog automobilista | Author: YouTube foto: YouTube

Takvu želju, ali i mogućnost imala je organizacija The Supercar Owner Circle. Zatvorili su brdsku cestu u švicarskom Andemattu te tamo dovezli svoje oldtimere, superautomobile i iznimno rijetka egzotična vozila. Iako je bilo nekoliko brzinskih restrikcija, na videu je vidljivo kako su uživali i vlasnici vozila i gledatelji. 

VIDEO: Raj za svakog automobilista | Author: YouTube foto: YouTube

Videosnimka traje 20 minuta i melem je za oči i uši. Tako su svjetlo dana ugledali superautomobili poput Ferrarija F50, LaFerrarija, novog Apolla IE, Mclarena P1 pa sve do rijetkih egzotika poput Maseratija MC12 ili SLR Stirling Mossa. Također, na brdskoj cesti je bio i cijeli niz oldtimera, poput nekoliko generacija Porschea 911, starih Ferrarija ili Mercedesa 300SL Gullwing. Ako tražite sadržaj za opuštanje, preporučujemo vam da pogledate video. 

VIDEO: Raj za svakog automobilista | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.