Početna Auto 11666 pregleda

VIDEO: Medvjed 'ušao' u auto i napravio veliku štetu

VIDEO: Medvjed zaglavio u automobilu i napravio veliku štetu
Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Medvjed zaglavio u automobilu i napravio veliku štetu VIDEO: Medvjed zaglavio u automobilu i napravio veliku štetu VIDEO: Medvjed zaglavio u automobilu i napravio veliku štetu

Jedan se radoznali grizli našao zatočen u parkiranome vozilu u Connecticutu, a štetu koju je počinio nemoguće je zanemariti...

Amerikanka Linda Morad parkirala je svoj Subaru ispred kuće u saveznoj državi, no nije ni slutila kako će joj automobil za nekoliko trenutaka postati medvjeđi brlog.

VIDEO: Medvjed zaglavio u automobilu i napravio veliku štetu | Author: NCB COnneticut foto: NCB COnneticut

Zbog njezine nesmotrenosti medvjed je kroz otvorene prozore nanjušio hranu i odlučio krenuti za njom. No, nije mogao izaći. Pažnju vlasnice vozila je privukao nenamjernim paljenjem i gašenjem svjetala, a Linda je, ne znajući da je riječ o zatočenoj životinji, kontaktirala policiju koja je potom oslobodila nesretnoga medu.

NJEMAČKA Iz hrvatskoga kamiona na Autobahnu ispalo 12 tona kobasica!

Po dolasku do vozila shvatila je kako oštećenja poput razderanih sjedala i puknuća armature neće moći lako otkloniti. Unatoč tomu što je ostavljanjem otvorena prozora sama prouzročila ovu situaciju, Linda se nada kako će osiguravajuća kuća imati razumijevanja za nadoknadu štete.

VIDEO: Medvjed zaglavio u automobilu i napravio veliku štetu | Author: NCB COnneticut foto: NCB COnneticut

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.