Početna Auto 134 pregleda

Volkswagen e-Golf: Više snage, više opreme i duža autonomija

Volkswagen e-Golf
Vidi galeriju 1/6
Volkswagen e-Golf: Više snage, više opreme i duža autonomija Volkswagen e-Golf: Više snage, više opreme i duža autonomija Volkswagen e-Golf: Više snage, više opreme i duža autonomija Volkswagen e-Golf: Više snage, više opreme i duža autonomija Volkswagen e-Golf: Više snage, više opreme i duža autonomija Volkswagen e-Golf: Više snage, više opreme i duža autonomija

Nakon predstavljanja osvježenog Golfa, Volkswagen je iskoristio salon automobila u Los Angelesu za prezentaciju poboljšanog električnog modela e-Golf

Baterije od 24.2 kWh su zamijenjene baterijama od 35.8 kWh, tako da je domet povećan na 200 km. Automobil posjeduje 7.2 kW punjač, a baterija se u potpunosti napuni za manje od šest sati na Level 2 stanici za punjenje. Električni motor e-Golfa je poboljšan i sad isporučuje 134 KS, dok je prijašnja snaga iznosila 115 KS. Za ubrzanje do 'stotke' potrebno je 9,6 sekundi. 

Volkswagen e-Golf | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Baš kao što je slučaj s ostalim verzijama Golfa, i novi e-Golf je doživio promjene eksterijera i interijera, koje uključuju LED svjetla, plavu liniju na rešetki hladnjaka, nove branike i slično. U unutrašnjosti je novi Volkswagen Digital Cockpit 12,3-inčni ekran u boji umjesto instrumentalne ploče, a 9,2-inčni ekran osjetljiv na dodir omogućuje i kontrolu pokretom, kao i povezivanje sa sustavima Apple CarPlay i Android Auto. 

Volkswagen e-Golf | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Električni hatchback posjeduje sustav upozorenja na sudar, kao i sustav prepoznavanja pješaka. Novi Driver Assistance paket za e-Golf SEL Premium sad uključuje Digital Cockipt, prilagođeni tempomat, sustav upozorenja na sudar, sustav kočenja u hitnim situacijama, kao i sustave za držanje u voznoj traci i samoparkiranje.

Volkswagen e-Golf | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.