Početna 17 pregleda

Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu

Mercedes-Benz AMG GT R
Vidi galeriju 1/14
Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu Iz "zelenog pakla" Nurburgringa ravno na cestu

Ekspanzija Mercedesovih modela nastavlja se i kada je riječ o sportskim autima. Najnoviji u nizu je AMG GT u R izvedbi

S najzahtjevnije trkaće staze na cestu - pod tim sloganom Mercedes je predstavio GT R model. Razvijen je i testiran na legendarnome Nurburgringu, a posebna zelena boja nazvana je "AMG green hell mango", odnosno "zeleni pakao", po neslužbenome imenu staze.

U odnosu na dosadašnji model, modificiran je ovjes s mogućnošću podešavanja tvrdoće i postavki elektronike, poboljšana je aeroodinamička učinkovitost, a povećan je i trag kotača. Ugrađen je i sustav upravljanja i na stražnjoj osovini. Sportski dvosjed pokreće V8 motor s dva turbopunjača i 585 KS. Do 100 km/h ubrzava za 3,6 sekundi, a najveća brzina je 318 km/h.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.