Početna Magazin 12 pregleda

Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju

Ford GT
Vidi galeriju 1/11
Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju  Ford GT je toliko popularan da će mu udvostručiti proizvodnju

Vjerojatno bi svaka kompanija htjela imati ovakvu situaciju u kojoj je njihov superautomobil toliko tražen da će mu posvetiti dvostruko više vremena od planirane proizvodnje

Suočeni s golemim interesom za brutalni GT, u Fordu su odlučili razveseliti sve potencijalne kupce te su najavili kako će udvostručiti proizvodni ciklus 450.000 dolara vrijednog superautomobila. Tako će Ford GT u proizvodnji biti četiri godine.

Ford GT | Author: Ford foto: Ford

Prvi je plan bio da se proizvede oko 500 automobila, što bi značilo da će zvijer sa 600 KS otići samo u ruke odabranih 'brand ambasadora'. No, automobil si očito može priuštiti puno veći broj ljudi, prenosi Mashable.

Ford GT | Author: Ford foto: Ford

Iz Forda su rekli da očito ne mogu proizvesti automobil za svakog tko se prijavio, a da i dalje žele da GT ostane ekskluzivan automobil. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.