Početna Magazin 3375 pregleda

Juraj Šebalj šokirao Zsu Zsu: Skoro sam dobio vilicom u oko

Juraj Šebalj i Zsa Zsa
Vidi galeriju 1/3
Juraj Šebalj šokirao Zsa Zsu: Skoro sam dobio vilicom u oko Juraj Šebalj šokirao Zsa Zsu: Skoro sam dobio vilicom u oko Juraj Šebalj šokirao Zsa Zsu: Skoro sam dobio vilicom u oko

U drugoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište', relijaški vozač Juraj Šebalj provozao je Zsu Zsu. U naglim zavojima vozio je 70 km/h, a prije lude vožnje ponudio joj je tabletu protiv povraćanja

 

Nisaaam to što misliš, samo jedna plavušaaa, urlala je i pjevala Jelena Žnidarić (24), poznatija kao Zsa Zsa, dok ju je vozač relija Juraj Šebalj luđački vozio kartingaškom stazom u Novome Marofu.

U prvoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište', koji se prikazuje svake srijede na YouTube kanalu 24sata, Šebalj je provozao voditelja Dalibora Petka, a sada je na red došla mlada pjevačica. Iskustvo s Petkom, koji je povraćao tijekom njegove vožnje, naučilo ga je pameti pa je Zsi Zsi nekoliko minuta prije za svaki slučaj dao tabletu protiv povraćanja.

Juraj Šebalj i Zsa Zsa | Author: 24sata foto: 24sata

- Čekaj, ti mene zezaš da je ovo nužno?! Još mi želiš uvaliti dvije tablete. Uh, ovo postaje strašno. Zašto sam na ovo pristala - pitala se Jelena. Pucao ju je adrenalin i po stazi je prije vožnje skakutala poput djevojčice.

Nije se mogla umiriti ni nakon prvoga Šebaljeva gasa pa je zapjevala svoju pjesmu “Sve u meni se budi”. No trenutak njezine mirnoće prekinuo je izazov. Sa stražnjeg sjedala Šebalj joj je dodao slasnu kremšnitu.

 

- Znaš li ti da sam ja tek sad, nakon svoje 24 godine, krenula u teretanu i počela sam zdravo jesti - bunila se na početku, ali je svejedno navalila na kolač.

Zbog naglog skretanja u zavojima u brzini 70 kilometara na sat dio kolača završio je na njezinoj jakni, šlagom je čak uspjela zaprljati i Šebalja i auto, skoro ga je ubola vilicom, ali na kraju vožnje posuda je bila prazna. Urnebesan video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.