Početna Magazin 1413 pregleda

Možete li zamisliti Lamborghini Urus u pick-up odijelu?

Lamborghini Urus

Talijanski je tvorac superbrzih automobila krajem 2017. godine svijetu ponudio nešto sasvim neobično - Lamborghini Urus, a hoće li otići i korak dalje.....

Lamborghini Urus | Author:

Nije puno vremena prošlo otkako se na tržištu pojavio Urus, prvo SUV vozilo legendarnoga Lamborghinija. Samim time zagolicala se mašta nezavisnih dizajnera pa su se odmah bacili na posao i dosad u javnost iznijeli niz rendera koji pokazuju kako bi u budućnosti, ako ikada do proizvodnje dođe, mogao izgledati pick-up.

Lamborghini Urus | Author:

Iako se čini kako od toga neće biti ništa, svjesni smo da se trendovi mijenjaju pa je sada ono što je nekada bilo potpuno nezamislivo danas najnormalnija stvar. Naprimje,r da je netko prije samo pet godina spomenuo da će 'lambo', nakon modela LM002, proizvesti terensko vozilo, rijetko bi tko u to povjerovao, a nakon njegova dolaska pojavile su se špekulacije kako i Ferrari radi na proizvodnji automobila s povišenim podvozjem.

Lamborghini Urus | Author:

Sada je i to službeno pa nas od predstavljanja modela Ferrarija Purosanguea dijele samo tri godine. Upravi je to dokaz velikih promjena koje nas zasigurno očekuju u autoindustriji pa nas ne bi trebalo čuditi ako se na tržištu uskoro pojavi i neki Lamborghinijev pick-up. Prisjetimo se: Urusa pokreće 4-litreni biturbo motor V8 sa 650 KS i 850 Nm okretnoga momenta. Tvornički podaci kažu da do 'stotke' ubrza za 3,6 sekundi, a maksimalno može potegnuti 305 km/h, što ga svrstava u jednog od najbržih SUV-ova na svijetu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.