Početna Magazin 23 pregleda

Nova Seat Connect aplikacija uz pomoć Samsunga

SEAT I SAMSUNG APLIKACIJA
Vidi galeriju 1/2
Nova Seat Connect aplikacija uz pomoć Samsunga Nova Seat Connect aplikacija uz pomoć Samsunga

Mobile World Congress: nova Seat Connect aplikacija uz pomoć Samsunga naglas čita tvitove, objave na Facebooku i e-poruke s pametnog telefona dok vozite

Samsung i Seat potpisali su ugovor o razvijanju tehnološkog rješenja za pružanje potpune povezivosti za cjelokupni raspon vozila tvrtke Seat. Ugovor će poprimiti oblik tijekom sljedećih mjeseci zajedno s lansiranjem nove postave modela, koja je opremljena novim tehnološkim značajkama, koje će se postupno primjenjivati i na ostaloj postavi Seat vozila kako bi kupac uvijek ostao povezan. Druge odredbe ugovora omogućuju tvrtki Samsung opskrbljivanje tvrtke Seat s osnovnim razvojnim softverom za njezine automobile, a njega će pokretati Samsung uređaji. Ova vozila bit će opremljena tehnologijom MirrorLink, a infotainment sustav automobila i Samsung uređaje povezivat će aplikacije, koje je razvila tvrtka SEAT. MirrorLink je odgovor tvrtke Seat na povezivanje automobila i pametnog uređaja. Sadržaj pametnog telefona zrcali se na ekranu vozila bez ometanja vozača, kojemu je zajamčen pristup aplikacijama dok su mu oči usmjerene na cestu.

SEAT I SAMSUNG APLIKACIJA | Author: Reuters foto: Reuters

Uređaji, aplikacije i infotainment sustav automobila glavni su elementi povezivosti, na kojima počiva tehnologija MirrorLink. Također se mogu povezati i prijenosni uređaji, koji podržavaju dodatne funkcije. Ovaj ugovor s tvrtkom Samsung odnosi se na svih 75 tržišta, na kojima tvrtka Seat prodaje svoja vozila. Prema riječima Ricka Segala, potpredsjednika tima Enterprise Businessa te odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics: “Samsung je oduševljen što može najaviti ovaj ugovor na Svjetskom mobilnom kongresu (Mobile World Congress), i to posebice u Barceloni – rodnom gradu Seat automobila. Zamisao, koja se krije iza ugovora, je međusobna suradnja, spajanje znanja i umijeća obiju tvrtki u svrhu razvitka tehnoloških rješenja za ugradnju u automobile, kojima bi se olakšali životi kupaca. Cilj je kupce uvijek držati povezanima. Očekujemo da će ovaj ugovor s tvrtkom Seat polučiti velike stvari.” Seat Connect aplikacijom: nova Seat Connect aplikacija nudi učinkovitost, produktivnost (čitanje i pisanje e-poruka) te zabavu tijekom vožnje, primjerice u interakciji s podacima o vozilu. Ona čak može i provjeravati otkucaje Vašeg srca dok proživljavate uzbuđenje tijekom vožnje Seat automobila.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.