Početna Magazin 1409 pregleda

VIDEO: Uglancaj i bezbrižno dočekaj proljeće!

Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Uglancaj i bezbrižno dočekaj prolijeće VIDEO: Uglancaj i bezbrižno dočekaj prolijeće VIDEO: Uglancaj i bezbrižno dočekaj prolijeće

Iako zima još nije pokazala pravo lice, to će se sigurno dogoditi ovih dana. Godišnje doba koje nas upravo mazi donijet će snijeg, led, a s time i sol te sitni šoder koji se posipa pa ulicama. Mi smo iz prve ruke od pravih stručnjaka doznali kako se to radi - pogledajte u videu


Ako hoćete da vaše vozilo dočeka proljeće u stanju kakvo želite i u kakvu ste ga ostavili jesenas, treba se malo potruditi, odnosno izdvojiti novac za kvalitetnu pripremu auta za zimske uvjete. Brigu o tomu najbolje je prepustiti stručnjacima koji upotrebljavaju proizvode renomiranih tvrtki da bi vašega limenog ljubimca doveli u stanje uspješnog odolijevanja svim izazovima koje snijeg i lede donose.

Pranje auta | Author: Autostart foto: Autostart

Za pravu pripremu, koja prije svega traži dobro pranje auta, a potom se na lak i kotače, odnosno gume nanose posebni premazi za zaštitu. Naravno, poslije čišćenja, "pravi" stručnjaci na lak nanose pastu za poliranje pa boja osim zaštite dobiva i bolji sjaj. Na takvu "pripremu" potom se puno manje "hvataju" nečistoće, odnosno lak je otporniji na vremenske uvjete koje zima, hladnoća i padaline donose. Posjetili smo jednu od najboljih radionica, koja upotrebljava premium"kemiju", stoga poslušajte videosavjet stručnjaka iz prve ruke.

Author:

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.