Početna Moto 227 pregleda

Barry Sheene: Film o motociklističkome prvaku i plejboju

1
Vidi galeriju 1/6
Barry Sheene: Film o motociklističkome prvaku i plejboju Barry Sheene: Film o motociklističkome prvaku i plejboju Barry Sheene: Film o motociklističkome prvaku i plejboju Barry Sheene: Film o motociklističkome prvaku i plejboju Barry Sheene: Film o motociklističkome prvaku i plejboju Barry Sheene: Film o motociklističkome prvaku i plejboju

Film je napravljen na osnovi biografske knjige "The Story of Motorcycling Legend", posvećene Barryju Sheeneu

Nakon filma Rush s Jamesom Huntom i Nikijem Laudom, koji je postigao uspjeh i u gledatelja koji ne poznaju povijest Formule 1, dolazi i film o britanskome motociklističkom prvaku iz sedamdesetih godina. Barryju Sheenu. Ono što je bio James Hunt u Formuli 1, to je Barry Sheene bio u svijetu motociklističkih utrka.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Vještom i brzom vožnjom pobjeđivao je i osvojio dva naslova svjetskoga prvaka, a izgledom i šarmom s jednakim je uspjehom osvajao srca djevojaka. Umro je 2003. u 53. godini, a bio je poznat i po nekoliko zastrašujućih padova, u motociklističkoj karijeri slomio je 67 kostiju, no uvijek se vraćao na motocikl.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.