Početna Moto 2489 pregleda

Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu

Automotodrom Grobnik
Vidi galeriju 1/7
Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu

Naš testni vozač Loris Majcan među prvima je isprobao novu podlogu na "grobničkoj ljepotici" i za nju imao samo riječi hvale

'Novi asfalt drži odlično, a puno manje troši gume, što je nama vozačima jako bitno. Gripa ima puno više, sve je napravljeno na svjetskoj profesionalnoj razini i mogu reći kako mi je nobi Grobnik 60 posto bolji nego onaj stari.', rekao je Loris, koji je u sklopu treninga i isprobavanja nove podloge na svojoj Yamahi R6 sudjelovao u utrci talijanskoga kupa BOBO Racing, u kojoj je prvo mjesto.

Automotodrom Grobnik | Author: Auto start foto: Auto start

Svima koji još nisu bili na Grobniku preporučujemo jednu od najljepših staza u Europi, koja je od ovoga proljeća, nakon punih 40 godina, zasjala briljantnim novim sjajem.

Automotodrom Grobnik | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.