Početna Moto 9 pregleda

Najstarija Vespa na svijetu u prodaji za 162 tisuće eura!

1
Vidi galeriju 1/4
Najstarija Vespa na svijetu u prodaji za 162 tisuće eura! Najstarija Vespa na svijetu u prodaji za 162 tisuće eura! Najstarija Vespa na svijetu u prodaji za 162 tisuće eura! Najstarija Vespa na svijetu u prodaji za 162 tisuće eura!

Sa serijskim brojem 1003 ovo je treća proizvedena Piaggio Vespa u povijesti, a dosegla je cijenu većine superautomobila...

Riječ Vespa odavno je poznata gotovo svakom čovjeku, a ujedno je najprepoznatljivi motocikl na svijetu. Od početka proizvodnje 1940. do danas proizvedeno je više milijuna primjeraka, a modele iz prvih serija nemoguće je naći. Unatoč tome, na jednoj aukciji osvanula je Vespa s serijskim brojem okvira 1003, što znači da je ovo treća Vespa ikada proizvedena!

1 | Author: Catawiki.com foto: Catawiki.com

Pripada nultoj seriji, što znači da je dio pretproizvodne serije s oko 60 komada, a gotovo je svaki dio ručno napravljen. Ova posebna Vespa i definitivno najstarija na svijetu aukciju je započela cijenom 162.500 eura, a nagađa se kako će konačna cifra za koju će se prodati biti više od 300.000 eura

1 | Author: Catawiki.com foto: Catawiki.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.