Početna Moto 23 pregleda

Tko ga ne bi želio zajahati i provozati se po kvartu?

AKRAPOVIČ FULL MOON MOTOCIKL
Vidi galeriju 1/4
Tko ga ne bi želio zajahati i provozati se po kvartu? Tko ga ne bi želio zajahati i provozati se po kvartu? Tko ga ne bi želio zajahati i provozati se po kvartu? Tko ga ne bi želio zajahati i provozati se po kvartu?

Akrapovič Full Moon konceptni motocikl ima poseban auspuh i kotač od 30 cola - za izradu je utrošeno 800 radnih sati

Mnogi ljubitelji motocikala ovaj su trenutak iščekivali s velikim nestrpljenjem. Već samo spomen imena Akrapovič je dovoljno za uzbuđenje. Akrapovič Full Moon je motocikl originalnog dizajna, a koji ima poseban auspuh i kotač od čak 30 cola. Radi se naravno o konceptnom motociklu, a ne serijskom, koji je Akrapovič razvio zajedno s tvrtkom Schmiede Dreamachine Motorcycles iz Slovenije.

AKRAPOVIČ FULL MOON MOTOCIKL  | Author: AKRAPOVIČ foto: AKRAPOVIČ

Ekstravagantan i tehnički napredan konceptni motocikl Full Moon samo je showbike, što znači da je samo za pokazivanje, a ne i za vožnju na njemu. Prednji kotač je iz aluminija i velik je 30 cola, dok su kočnice karbonske. Ugrađeni hidraulički sustav pak pri parkiranju drži ovaj konceptni motocikl uspravno. U konceptni motocikl Full Moon ugrađen je motor obujma 1.524 ccm, a navodi se kako je za izradu ovog koncepta utrošeno oko 800 radnih sati. Cijena? Mislimo kako je bolje ne pitati!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.