Početna Moto 31 pregleda

Vozite Harley dva mjeseca, zaradite 25.000 eura i motor

Harley Davidson

Harley opet organizira Discover More natječaj. Vozač će dva mjeseca po Europi voziti Street Glide, kojeg će moći zadržati. Plaćaju sve troškove i daju 25.000 €

Volite avanture, putovanja, motocikle i besplatne stvari? U tom će vas slučaju oduševiti vijest da Harley-Davidson traži vozača motocikla koji je spreman na njihovom Street Glideu krenuti na dvomjesečno putovanje Europom. Svi troškovi putovanja bit će plaćeni, a vozač će dobiti još i 25.000 eura te Street Glide koji je vozio tijekom putovanja.

Od dobitnika se očekuje da u svibnju krene na put kroz više od 20 europskih zemalja, tražeći najbolje ceste za vožnju u Europi i dijeleći svoje iskustvo putem društvenih medija i posebnih web-stranica. Vozač će na putovanje krenuti nakon mjesec dana pripreme i planiranja, a na svakom koraku puta pratit će ga profesionalni tim snimatelja.

Kandidati se mogu prijaviti ovdje, s time da moraju obrazložiti zašto smatraju da bi trebali pobijediti. Zadnji dan prijave je 20. ožujka, a pobjednik će biti proglašen u travnju. Svi kandidati moraju imati važeću putovnicu Europske unije i valjanu vozačku dozvolu.

Lanjski Discover More omogućio je da više vozača proveze motocikl jednim dijelom puta njihovih snova i to kroz četiri mjeseca putovanja po Europi. Ove će godine jedan vozač biti izabran da cijeli put prilagodi sebi kao njegov osobni istraživački put.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.