Početna 7 pregleda

Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv

Nissan BladeGlinder Concept
Vidi galeriju 1/12
Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv Nissan BladeGlider - najbrži trosjed na svijetu sad je i ekološki prihvatljiv

Konceptni model Nissana najavljuje budućnost marke, a odlikuju ga sportske performanse i ekološka učinkovitost

Nissan je predstavio konceptni BladeGlider kojeg pokreću elektromotori. Pogonski sklop za Nissan razvila je britanska tvrtka Williams Advanced Engeneering – dio Williams F1 grupe. Pogon je straga i oba motora bna stražnjim kotačima razvijaju po 176 KS. Ubrzanje od 0 do 100 km/h kraće je od pet sekundi, a najveća brzina iznosi preko 190 km/h.

Nissan BladeGlinder Concept | Author: Nissan foto: Nissan

Konceptni Blade s četiri, sprijeda uže postavljena kotača, predstavljen je na salonu automobila u Tokiju, a električnu izvedbu predstavio je Carlos Ghosn, predsjednik Nissan Motor Company u Brazilu prilikom čega je rekao kako je ovaj automobil poruka budućim kupcima da će električno pokretani auti biti dostupni i sa sportskim karakteristikama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.