Početna Novosti 299 pregleda

5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto

PRIPREMA AUTA ZA ZIMU
Vidi galeriju 1/6
5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto 5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto 5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto 5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto 5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto 5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto

S promjenom vremena na hladnije vaš auto postaje osjetljiviji. Donosimo popis 5 stvari kojima ćete lakše pripremiti svoj auto za nadolazeće zimske uvjete

Temperature su sve niže, već smo izvukli topliju odjeću i obuću iz ormara, a kako mi mjenjamo navike i način života u ovim hladnijim danima, promjene su potrebne i našem automobilu. Nužna mu je dodatna skrb i briga pa stoga ne odgađajte se pobrinuti i za njega već na vrijeme pripremite automobil za zimske uvjete

Provjerite akumulator, jer iz prakse službe pomoći na cesti akumulatori vozila su jedan od najčešćih razloga otkazivanja starta motora. Ovaj je problem posebno izražen u prvom naletu niskih tempertaura. Metro ima akumulatore po cijeni od 263,99 kuna.

PRIPREMA AUTA ZA ZIMU | Author: Metro foto: Metro

Hladnije vrijeme dakako mijenja situaciju i uvjete u prometu. Mijenjanje guma iz ljetnih u zimske i obrnuto nije stvar izbora već imperativ ako se želimo odgovorno ponašati na cesti. Metro u ponudi ima automobilske gume po cijeni od 439,99 kuna.

PRIPREMA AUTA ZA ZIMU | Author: Metro foto: Metro

Zimska tekućina za pranje vjetrobranskog stakla bitna je, jer osim što čisti stakla spriječava smrzavanje i štiti metlice brisača. Naravno, i ugodno miriše. Aro zimska tekućina u pakiranju od 5 litara košta 27,99 kuna. 

PRIPREMA AUTA ZA ZIMU | Author: Metro foto: Metro

Sprej WD 40 - Ova vrlo korsina tekućina služi za odmašćivanje i podmazivanje mehaničkih elemenata, za zaštitu metalnih elemenata od vode, a ujedno time i od korozije. Pametno je uvijek imati u svom automobilu. Sprej WD 40 od 450 ml košta 43,99 kuna.

PRIPREMA AUTA ZA ZIMU | Author: Metro foto: Metro

Podmazivanje je jedna od najznačajnijih stvari u radu automobilskog motora. Motorno ulje je stvar bez koje jednostavno ne ide. Motorna ulja kreću se po cijeni od 100 kuna pa naviše... Pogledajte koje fantastične cijene nudi Metro.

PRIPREMA AUTA ZA ZIMU | Author: Metro foto: Metro

Cijelu ponudu pogledaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.