Početna Novosti 47 pregleda

Aplikacija za jednostavan i praktičan digitalni dnevnik guma

TIRELOG
Vidi galeriju 1/2
Aplikacija za jednostavan i praktičan digitalni dnevnik guma Aplikacija za jednostavan i praktičan digitalni dnevnik guma

TireLog je aplikacija za pametne telefone koja omogućava jednostavno i praktično vođenje digitalnog dnevnika guma. Posebno je praktična za obrtnike i tvrtke s manje od 20 vozila u voznom parku

TireLog je besplatna aplikacija za pametne telefone, a dostupna je za Apple i Android uređaje. Prijevoznicima, a posebno onima s manje od 20 vozila, omogućuje jednostavno i učinkovito praćenje njihovih guma. Tvrtke s manje od 20 vozila predstavljaju 50% Europskih prijevozničkih tvrtki. Danas je praćenje i nadzor guma uglavnom ručna operacija. Skupljanje informacija nije automatsko, niti pouzdano, niti brzo. TireLog će prijevoznicima omogućiti redoviti i brzi pristup informacijama o statusu njihovih guma.

Ovaj dnevnik će prijevoznicima omogućiti brze i sigurne odluke o gumama za njihove vozne parkove, čak iako je njihov vozni park mali. TireLog će osigurati tri ključne koristi: ušteda vremena, optimizacija planiranja održavanja: obnavljanje, narezivanje, zamjene guma i pojednostavljeno donošenje odluka zahvaljujući vizualizaciji usporedivih performansi marki guma. Aplikacija TireLog može se skinuti na 11 jezika s trgovina Google Play i AppStore.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.