Početna Novosti 117 pregleda

Atraktivan pick-up, ali samo za Južnu Ameriku

RENAULT DUSTER OROCH PICK-UP

Renault Duster Oroch pick-up imao je svjetsku premijeru na autosalonu u Buenos Airesu. Prodavat će se samo na latinskoameričkom tržištu

Na autosalonu Buenos Aires International Motor Show održanom od 19. do 28. lipnja 2015. Renault je pokazao izuzetno zanimljive dvije svjetske premijere, Sandero R.S. 2.0 i Duster Oroch. Radi se o dva automobila koja su u biti kod nas poznati kao Dacia, a na latinskoameričkom tržištu se prodaju kao marka Renault. Renault Duster Oroch je pick-up izvedenog iz Dacia Duster modela, popuarnog SUV modela u Europi.

Na spomenutom tržištu prodaje se pod imenom marke Renualt, ali s Dacijinom imenom Duster. Dolazi s većom dvostrukom kabinom sa četiri vrata i mjesta za prijevoz pet osoba, a ima korisnu nosivost 1000 kg. Druga svjetska premijera Renault Sandero R.S. 2.0 je prva sportska serijska verzija Renault Sporta koja je pripremljena izvan Europe. I ovaj sportski kompakt će se prodavati samo na južnoameričkom tržištu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.