Početna Novosti 11 pregleda

Citroen upoznao javnost s C3 WRC-om za narednu sezonu

Citroen C3 WRC
Vidi galeriju 1/6
Citroen upoznao javnost s C3 WRC-om za narednu sezonu Citroen upoznao javnost s C3 WRC-om za narednu sezonu Citroen upoznao javnost s C3 WRC-om za narednu sezonu Citroen upoznao javnost s C3 WRC-om za narednu sezonu Citroen upoznao javnost s C3 WRC-om za narednu sezonu Citroen upoznao javnost s C3 WRC-om za narednu sezonu

Mjesec dana prije početka nove sezone, Citroen Racing tim predstavio je svog izazivača za naslov svjetskog prvaka

U 2017. Citroen će se natjecati s dva do četiri automobila s posadama: Kris Meeke/Paul Nagle, Craig Breen/Scott Martin, Stéphane Lefebvre/Gabin Moreau i Sheikh Khalid Al Qassimi/Chris Patterson. 

Citroen C3 WRC | Author: Citroen foto: Citroen

Četverogodišnja dominacija Volkswagena je završila, ostavljajući prostora za druge timove. U međuvremenu će vozači imati još više testiranja refleksa sljedeće godine, kad će snaga automobila skočiti na 380 KS, umjesto dosadašnjih 315.

Citroen C3 WRC | Author: Citroen foto: Citroen

Zajedno s većim i agresivnim paketom aerodinamike i lakše minimalne težine, promjene bi trebale biti još spektakularnije za ljubitelje relija. Dominacija je završila s povlačenjem devetostrukog svjetskog prvaka Sébastiena Loeba 2012. godine, ali tim je obnovio ugovor s Meekom i spreman je za novo pokretanje C3 WRC.

Citroen C3 WRC | Author: Citroen foto: Citroen

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.