Početna Novosti 98 pregleda

Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu"

AUTI I NOGOMET
Vidi galeriju 1/7
Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu" Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu" Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu" Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu" Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu" Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu" Dinamov novi igrač na trening došao u "baršunastom autu"

Parkiralište ispod maksimirskog juga ugostilo je svakojaka vozila, no ono Petra Stojanovićevo je doista raritet - baršunasti crni Audi. Nema tko ga nije pogladio

Petar Stojanović 'oduševio' je sve na Maksimiru. Ne, igrom, jer tek je odradio prvi trening, već automobilom s kojim je došao na trening. 

Parkiralište ispod maksimirskog juga ugostilo je svakojaka vozila, no Stojanovićevo je doista raritet - baršunasti crni Audi. Nema tko ga nije pogladio. Inače baršunasto pokrivanje auta stoji oko 10.000 eura, a prvi ga je 'izumio' Rolls Royce, piše portal 24sata.

Nekome izgleda kao kič, nekome je prelijepo, no i jednima i drugima  najveći problem su kiša i blato. Naime, tada postaje jedini auto koji na redovnom čišćenju auta traži usisavanje - izvana!

AUTI I NOGOMET | Author: Slavko Midžor/PIXSELL foto: Slavko Midžor/PIXSELL AUTI I NOGOMET | Author: Slavko Midžor/PIXSELL foto: Slavko Midžor/PIXSELL AUTI I NOGOMET | Author: Slavko Midžor/PIXSELL foto: Slavko Midžor/PIXSELL AUTI I NOGOMET | Author: Slavko Midžor/PIXSELL foto: Slavko Midžor/PIXSELL AUTI I NOGOMET | Author: Slavko Midžor/PIXSELL foto: Slavko Midžor/PIXSELL AUTI I NOGOMET | Author: Slavko Midžor/PIXSELL foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.