Početna Novosti 458 pregleda

Dirljivi video koji slavi život poginulog Kena Blocka

FOTO: Dreamstime

Dva tjedna nakon tragedije Blockov tim Hoonigan objavio je video kako bi proslavio Blockov nevjerojatan život i izuzetno uspješnu karijeru

Ken Block, velika YouTube i reli zvijezda te uspješni poduzetnik i nadasve vrhunski vozač poginuo je 2. siječnja nakon nesreće na motornim sanjkama. Automobilističku javnost ta je vijest šokirala. Dva tjedna nakon tragedije Blockov tim Hoonigan objavio je video kako bi proslavio Blockov nevjerojatan život i izuzetno uspješnu karijeru.

TRAGEDIJA Hvalio ih: Na ovim motornim sanjkama je poginuo Block

 U ovom novom videu, ljudi iz Hoonigana kažu da će s vremenom nastaviti raditi na novim projektima jer smatraju da je to najbolji način za nastavak Blockove ostavštine. Tim trenutno ima nekoliko video zapisa u kojima se pojavljuje Block koji su već snimljeni i bit će objavljeni u nadolazećim tjednima.

LEGENDA Oduzimaju dah: Ovo su najbolji videi jurnjave Kena Blocka

U drugom dijelu videa (od 4:30) nalazi se dirljiva snimka koja slavi Blockov život. Uključuje neke od njegovih najranijih pojavljivanja pred kamerama u driftanju i kaskaderstvu, kao i nikad viđene trenutke iz njegova osobnog života. Tu je i kratki pregled s nekim od najdojmljivijih vratolomija u Gymkhani s različitim Fordovima i Subaruima koje je vozio.

“Pretpostavljam da bi moje nasljeđe bilo da volim kreativne i zabavne stvari, znate. Život ne shvaćam previše ozbiljno. Na kraju dana, pokušavam potaknuti ljude da budu kreativni i žive zabavnim životom. I ne budi seronja”, kaže Block na kraju videa.

ODLAZAK LEGENDE Video: Ken Block je već mnogo puta 'prevario smrt'

Nakon Blockove smrti, njegova obitelj osnovala je zakladu The 43 Institute (Institut 43) s idejom da podrži ljude kojima nedostaje odgovarajuća podrška za rast i uspjeh.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.