Početna Novosti 11 pregleda

Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom

volvo test
Vidi galeriju 1/8
Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom Do 2018. stotinu Volva samo vozi Londonom

Automobili koji sami sebe upravljaju budućnost su autoindustrije. Volvo je objavio kako će u Velikoj Britaniji provesti testni program na javnim cestama

Već smo navikli da švedski Volvo pomiče granice sigurnosti automobila, a sada idu korak dalje. Njihov cilj je do 2020. graditi automobile u kojima, prilikom nesreća, ljudi neće pogibati niti će biti ozbiljnije ozljeđeni.

volvo test | Author: Volvo foto: Volvo

Veliki test od čak 100 autonomnih vozila do 2018. voziti će cestama Londona kako bi se ustanovili eventualni nedostaci i kako bi se sagledalo kako princip automobila koji vozi sam djeluje u praksi.

volvo test | Author: Volvo foto: Volvo

Zanimljivo kako u projektu nazvanom Drive Me London neće sudjelovati inženjeri i stručnjaci, nego će Volvo iza volana koji se sam okreće stavljati građane koji će biti voljni sudjelovati u testiranju.

volvo test | Author: Volvo foto: Volvo

Na prvu loptu ovakav potez može se smatrati riskantnim, ali Volvo nas je oduvijek oduševljavao sa inovacijama na polju sigurnosti pa stoga možemo reći kako bi vrlo rado sjeli u autonomni XC90. Biste li vi?

volvo test | Author: Volvo foto: Volvo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.