Početna Novosti 88 pregleda

Dolazi 2020.: Volkswagen potvrdio kabriolet na bazi T-Roca

1
Vidi galeriju 1/2
Dolazi 2020.: Volkswagen potvrdio kabriolet na bazi T-Roca Dolazi 2020.: Volkswagen potvrdio kabriolet na bazi T-Roca

Vodstvo VW-a dalo je zeleno svjetlo za novi kabriolet koji se temelji na modelu T-Roc. Volkswagen će lansirati svoj prvi SUV kabriolet u okviru velike ofenzive modela. Proizvodit će se od prve polovice 2020. godine

Na današnjem sastanku Nadzorni odbor marke Volkswagen potvrdio je da će u tvornicu u Osnabrücku uložiti više od 80 milijuna eura potrebnih za ovaj pothvat. Ovom će odlukom marka nastaviti svoju priču o uspjehu kabrioleta, koju piše tim u Osnabrücku, pa će osigurati zadržavanje radnih mjesta u tvornici.

1 | Author: VW foto: VW

Dr. Herbert Diess, predsjednik Uprave marke Volkswagen, kaže: "Volkswagen evoluira u SUV marku. T-Roc već postavlja nove standarde u segmentu kompaktnih SUV vozila. Kabrioletom koji će se temeljiti na modelu T-Roc dodat ćemo iznimno emotivan model u ponudu vozila. Posebno mi je zadovoljstvo istaknuti da računamo na višedesetljetno iskustvo tima u Osnabrücku s proizvodnjom kabrioleta. Tvornica u Osnabrücku sada ima sjajne izglede za budućnost.“

1 | Author: VW foto: VW

Ulaganje u proizvodnju novoga kabrioleta, vrijedno više od 80 milijuna eura, omogućit će sveobuhvatno osuvremenjivanje proizvodne tehnologije, montaže i logistike u tvornici u Osnabrücku. Nakon početne faze planirana je količina proizvodnje do 20.000 vozila godišnje. Novim kabrioletom, koji se temelji na modelu T-Roc, marka Volkswagen unosi ovaj stil karoserije u segment SUV vozila, koji trenutačno bilježi snažan rast. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.