Početna Novosti 156 pregleda

Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu

đukec na sajmu
Vidi galeriju 1/8
Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu Domagoj Đukec, šef vanjskog dizajna BMW-a, danas na Auto Showu

Naše gore list, dizajner Domagoj Đukec, glavni je dirigent dizajnerskog smjera u kojem se BMW kreće. Promatrajući nove BMW-ove modele, moramo priznati kako je nedvojbeno vješte ruke

Ono što su Gucci i Armani za modnu to je Domagoj Đukec za auto industriju. Dizajner svjetskoga glasa danas će na BMW-ovom štandu ekskluzivno govoriti o planovima tvrtke za budućnost te o dizajnu konceptnog automobila Concept Vision 100 kojim se okreće neka nova stranica po pitanju dizajniranja automobila u budućnosti.

đukec na sajmu Foto: Autostart

Vijest o Visionu 100 širila se medijskim prostorom strelovitom brzinom, no poruka koja je poslana odjekuje još i danas. Kad se danas Domagoj Đukec bude obratio brojnim uzvanicima na ZG Auto Show-una hrvatskom jeziku biti će to prigoda da se i domaća javnost upozna s najskrovitijim tajnama bavarske komapnije.

đukec na sajmu Foto: Autostart

Uz brojne aktivnosti za posjetitelje Auto Show-a BMW je pripremio i mogućnost da se ekskluzivno fotografiraju uz konceptno vozilo – BMW Vision Car Next 100 i to putem posebnog uređaja koji hologramski uz posjetitelja projicira i BMW Vision Car.

đukec na sajmu | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.