Početna Novosti 75 pregleda

EKSKLUZIVNO: Špijunske fotke otkrile izgled novog Porschea 911

1
Vidi galeriju 1/6
EKSKLUZIVNO: Špijunske fotke otkrile izgled novog Porschea 911 EKSKLUZIVNO: Špijunske fotke otkrile izgled novog Porschea 911 EKSKLUZIVNO: Špijunske fotke otkrile izgled novog Porschea 911 EKSKLUZIVNO: Špijunske fotke otkrile izgled novog Porschea 911 EKSKLUZIVNO: Špijunske fotke otkrile izgled novog Porschea 911 EKSKLUZIVNO: Špijunske fotke otkrile izgled novog Porschea 911

Uspoređujući te fotografije s onima od prije viđenoga standardnog modela 911, čini se kako verzija Turbo izgledom neće puno odstupati od osnovnog modela.

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Novi Porsche 911 na tržište dolazi tek 2019. godine, a špijunske fotografije inačice Turbo već su se pojavile. Ima širi trag kotača, zbog kojega je dobio i proširene blatobrane, a tu su naravno i usisnici zraka ispred stražnjih kotača, koji su karakteristični za modele Turbo. Prednji branik dobio je malo drugačiji dizajn rešetkastih odjeljaka, nova svjetla te stražnje stop-svjetlo koje se proteže po cijeloj širini automobila, što je karakteristično za sve nove modele.

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Ako je suditi po ovim fotografijama, Porsche će novim 911 igrati na kartu konzervativnosti, s dizajnom koji je neznatna evolucija aktualnoga modela.

Unutrašnjost bi trebala donijeti znatno veće izmjene, jer smo već imali prilike vidjeti novu digitalnu instrumentnu ploču po uzoru na Panameru i još neke detalje.

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Još je rano špekulirati o tome što Porsche smjera u vezi s motorima, osim da će šestcilindarski turbobokser zasigurno podići ljestvicu sa sadašnjih 540 KS, koje razvija aktualni model iz 3,8-litrenoga motora.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.