Početna Novosti 223 pregleda

Fast & Furious 7 film s najviše pogrešaka u 2015.

Fast & Furious 7

Fast & Furious 7 je proglašeni filmom s najviše pogrešaka u 2015. godini. Stručnjaci su nabrojali čak njih 41

Jeste li se ikad zapitali koji film snimljen, odnosno objavljen, tijekom 2015. godine ima najviše pogrešaka i nelogičnosti? Da i to se mjeri, a kao relevantan izvor takvih informacija je internetska stranica Moviemistakes.com koja je do sada obradila više od 8000 filmova, tražeći pogreške i nelogičnosti u pojedinim kadrovima filma. Svake godine radi se top lista filmova s najviše pogrešaka, a ove godine nepopularna titula filma s najviše pogreška dana je akcijskom filmu 'Fast & Furious 7' s ukupno 41 pogreškom.

Zanimljivo je kako su stručnjaci internetske stranice Moviemistakes.com zabilježili u tom filmu čak 25 stalnih pogrešaka koji se provlače u serijalu, 7 je činjeničnih pogrešaka, 4 pogrešaka koje odaju radnju, 4 vidljive pogreške opreme i osoblja, te 1 audio problem

S obzirom na veliku brzinu kojom se odvija radnja i puno različitih kadrova iste sekvence sasvim je sigurno kako glavnim glumcima Vin Dieselu, Paul Walkeru i Dwayne Johnsonu, te cijeloj ekipi snimanja nije lako biti konzistentan tijekom cijelog trajanja filma.

Kontrolira se svaki kadar filma do u detalje, a samo jedan primjer pogreške – Maseratti ima zatamnjena stakla, a u drugom kadru stakla su prozirna i vidi se kaskader s kacigom na glavi kako vozi automobil. Eto i o takvim detaljima koji su u kadru pola i sekundu se pazi.

Ako vas zanima i ostatak liste filmova s pogreškama, drugo mjesto osvojio je film Jurassic World sa 33 pogreške, a treći film je The Martian sa 21. Novi James Bond film Spectre i Mad Max film Fury Road su četvrti i peti sa 16 i 15 pogrešaka, a ostatak u Top 10 filmova s Pogreškama u 2015. godini su još filmovi Terminator Genisys, Ant-Man, Fifty Shades of Grey, Minions i Avengers: Age of Ultron. Ako mislite kako je to jako pun pogrešaka u filmovima, moramo napomenuti kako je film The Fast and the Furious iz 2001. godine imao čak 110 pogrešaka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.