Početna Novosti 3394 pregleda

Nećete vjerovati što sve ovaj kombi ima

Finetza
Vidi galeriju 1/2
Finetza: Ponekad je putovanje važnije od samog odredišta Finetza: Ponekad je putovanje važnije od samog odredišta

Pinnacle Specialty Vehicles indijska je tvrtka koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom vrhunske klase automobila, a specijalizirana je za takozvane kombije

 

Finetza je ultraluksuzno vozilo koje dimenzijama i vanjskim dizajnom nalikuje na neki rogobatan kombi. No zaprfavo je vrhunsko, prvoklasno vozilo nad kojim bi se posramili i neki veći luksuzni kamperi. Eksterijer je baziran na kockastome dizajnu, a nos vozila pomalo podsjeća na mopsa, vrstu malih pasa.

Finetza | Author: Pinnacle Speciality Vehicles foto: Pinnacle Speciality Vehicles

Neki su otišli toliko daleko da su vanjski izgled usporedili s čudovištem iz popularnoga crtanog filma 'Ljepotica i zvijer'. E sad, zašto ljepotica? Odgovor se krije u unutrašnjosti vozila, koju krasi pregršt luksuzne opreme, gotovo savršeno ukomponirane s obzirom na to da je ipak riječ o kombi vozilu, a ne kamperu.

Rolls Royce VIDEO Bezobrazno bogat: Rolls-Royceom vozio reli Finetza | Author: Pinterest foto: Pinterest

Kvaliteta obrade na najvišoj je razini, a ističu se dva pametna televizora, rasvjetni sustav prilagodiv vožnji kako danju tako i noću. Svim sustavima upravlja se pomoću smartphonea, a najzanimljivije je razvlačenje čak dva kreveta koji u trenu iz komotnoga dvosjeda postaju udoban krevet za umorne putnike.

Finetza | Author: Designboom foto: Designboom

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.