Početna Novosti 112 pregleda

Focus RS Limited Edition dobiva 'šperu' koja poboljšava već izuzetne performanse

RS
Vidi galeriju 1/3
Focus RS Limited Edition dobiva 'šperu' koja poboljšava već izuzetne performanse Focus RS Limited Edition dobiva 'šperu' koja poboljšava već izuzetne performanse Focus RS Limited Edition dobiva 'šperu' koja poboljšava već izuzetne performanse

S obzirom da će kraj proizvodnje Focusa RS biti već 2018., iz Forda su se pobrinuli da ovaj automobil ode 'sa stilom'. Ograničena serija donosi Quaife mehanički diferencijal, bolju opremu i novu ponudu boja...

Ovaj 'hardcore' model standardno dolazi s RS2 paketom opreme koji uključuje grijana kožna sjedala i grijane retrovizore, SYNC 3 infotainment sustav. Također, uz Nitro Blue plavu prepoznatljivu boju, bit će dostupna i Race Red crvena boja. Limited Edition izdanje uz to donosi i nove 19-colne kotače, kao i crno obojane retrovizore, krov i stražnji spojler.

RS | Author: Ford foto: Ford

No definitivno najveća i najznačajnija novost je dodatak Quaife diferencijala s mehaničkom blokadom na prednju osovinu, odnosno popularno nazvanim - 'špera'. Iz Forda navode kako će ovaj novi trkaći diferencijal dodatno poboljšati izvanredan pogon na sve kotače i dopuštati unošenje većih brzina u zavoje. Konkretna cijena nije objavljena, ali se nagađa kako će se kretati oko 35-40 tisuća eura.

1 | Author: Ford foto: Ford

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.