Početna Novosti 16 pregleda

Hologramski batler poslužuje putnike, dok automobil sam vozi

BENTLEY HOLOGRAM
Vidi galeriju 1/2
Hologramski batler poslužuje putnike, dok automobil sam vozi Hologramski batler poslužuje putnike, dok automobil sam vozi

Bentley zamišlja autonomni automobil u kompletu sa holografskim batlerom koji brine o putnicima

Autonomna vozila su sve više 'in' i polako po intenzitetu prisutnosti u medijima istiskuju električna vozila. Bacimo pogled na to kako autonomni super luksuzni automobil vide u marki Bentley. Bentley ne bi bio Bentley da nije na osebujan način predstavio svoj autonomni automobil. Kako se u takvom automobilu vozač može osjetiti suvišan jer ne upravlja vozilom, u Bentleyju su mu našli adekvatnu zanimaciju tijekom vožnje.

U unutrašnjosti autonomnog vozila ponudili su holografskog batlera koji se brine o potrebama putnika i vozača.

BENTLEY HOLOGRAM | Author: Bentley foto: Bentley

Dodali bismo samo to kako se nadamo da hologramski batler ipak služi samo nealkoholna pića, jer vozač dok sjedi na vozačkom sjedalu i pored toga što je automobil u režimu autonomne vožnje kada ga zaustavi policija može puhati da se utvrdi je li pod 'alkoholom'.

A kada smo kod autonomnog automobila u Bentleyju vole objasniti kako je u zadnjih 100 godina njihov fokus ionako bio na putnicima na stražnjim sjedalima koje je vozio plaćeni vozač, što je vrlo slično autonomnoj vožnji, samo što u najnovijim verzijama kompjutor i hrpa senzora upravlja automobilom, a ne živi čovjek. U oba slučaja situacija na stražnjim sjedalima ostala je jednako značajna i zahtjevna, barem kada je u pitanju marka Bentley.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.