Početna Novosti 695 pregleda

Hrvatska besplatna aplikacija za evidenciju loko vožnje

APLIKACIJA LOKO VOŽNJA
Vidi galeriju 1/2
Hrvatska besplatna aplikacija za evidenciju loko vožnje Hrvatska besplatna aplikacija za evidenciju loko vožnje

Loko vožnja je besplatna mobilna aplikacija namijenjena poslovnim organizacijama u Hrvatskoj. Omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje na pametnom telefonu u stvarnom vremenu, a u potpunosti je besplatna

Svi privatnici, obrtnici i kojima je to potrebno imaju uglavnom velikih problema kako na najjednostavnijji i najbrži način bilježiti lokalnu vožnju vozila koja koriste. Hrvatska tvrtka Relago izradila je besplatnu mobilnu aplikaciju naziva 'Loko vožnja'.

Riječ je prvoj aplikaciji na hrvatskom tržištu koja omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje na pametnom telefonu u stvarnom vremenu, a u potpunosti je besplatna za preuzimanje na pametnim telefonima. Aplikacija Loko vožnja iznimno je korisna djelatnicima koji se služe privatnim automobilima u poslovne svrhe, jer znatno olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara.

Na početku vožnje pokrene se praćenje loko vožnje, a po završetku aplikacija sama unosi vrijeme kraja i izračunatu kilometražu te se upiše svrha i relacija vožnje. Prednosti korištenja aplikacije Loko vožnja svakako su i skraćivanje vremena evidentiranja, kao i novčana ušteda.

Aplikacija Loko vožnja uvelike olakšava svakodnevne obveze osobama koje koriste privatne automobile u poslovne svrhe. Preuzimanje je jednostavno, a aplikacija je u potpunosti besplatna. Sve što vam treba je pametan telefon, odnosno smartphone. Također, omogućeno je slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail koja se kasnije može isprintati, potpisati i na temelju koje poslodavac može napraviti isplatu.“ - izjavio je direktor tvrtke Relago, Manuel Grgec.

Aplikacija je dostupna na Google Play-u za Android, a kasnije će biti prisutne i verzije za druge platforme (iOS i Windows Phone). Ukoliko korisnik ima aktivnu Relago aplikaciju Putni nalozi, loko vožnje s mobilnog telefona mogu se automatski sinkronizirati u aplikaciju radi objedinjavanja loko vožnji svih djelatnika, obračuna i isplate naknade djelatnicima te prijave isplate neoporezivih primitaka u ePoreznu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.