Početna Novosti 17 pregleda

Iz automobila povezani ste s cijelim svijetom i više

BOSCH MYSPIN
Vidi galeriju 1/6
Iz automobila povezani ste s cijelim svijetom i više Iz automobila povezani ste s cijelim svijetom i više Iz automobila povezani ste s cijelim svijetom i više Iz automobila povezani ste s cijelim svijetom i više Iz automobila povezani ste s cijelim svijetom i više Iz automobila povezani ste s cijelim svijetom i više

Novo rješenje za savršenu integraciju pametnih telefona u automobil - podržava sve popularne standardne aplikacije

Od sada možete koristiti svoju aplikaciju za navigaciju koja vas najbržim putem dovodi do mjesta na kojem imate sljedeći sastanak zapisan u vašem osobnom kalendaru, te istovremeno slušati omiljenu glazbu na internetskom radiju i rezervirati sobu u odgovarajućem hotelu na putu do vaše destinacije. Naime, Boschevi stručnjaci za automobilsku multimediju razvili su mySPIN, vrlo atraktivno integracijsko rješenje za mobilne telefone koje stvara savršenu poveznicu između uređaja i vozila i osigurava sigurnu i pouzdanu uporabu u automobilu. Pri tome omogućuje korisnicima da nastave koristiti omiljene aplikacije na svojim iPhone i Android pametnim telefonima na način na koji su navikli bez ugrožavanja sigurnosti.

BOSCH MYSPIN | Author: Bosch foto: Bosch

Integracijsko rješenje iz tvrtke Bosch SoftTec GmbH pruža gotovo identični dizajn i korisničko iskustvo za oba mobilna operativna sustava. Nakon što se preuzme na mobilni telefon, mySPIN stvara poveznicu između pametnog telefona i vozila u automobilu. Pritom aplikacije postaju kompatibilne s automobilom, odnosno, pritom se reduciraju kako bi vozaču pružale samo bitne podatke. Aplikacije se zatim prikazuju na zaslonu automobila putem kojeg se njima i upravlja.

BOSCH MYSPIN | Author: Bosch foto: Bosch

‚Mogućnost integracije pametnih telefona i svih važnih aplikacija u vozila važna je za proizvođače automobila ne samo zbog toga što svojim kupcima sada mogu ponuditi atraktivan niz novih usluga, već i zato što poveznica s pametnim telefonima kupaca otvara dodatni kanal za izravni marketing putem kojeg se mogu selektivno obraćati svojim kupcima‘, objašnjava Claus Ritzloff, voditelj prodaje u tvrtki Bosch SoftTec GmbH. Osim toga, proizvođači automobila putem mrežnog sučelja imaju pristup podacima o vozilu, što im omogućuje da kupcima ponude dodatne aplikacije i usluge.

BOSCH MYSPIN | Author: Bosch foto: Bosch

Novi sustavi pokreću aplikacije čiji broj neprestano raste. Velik izbor popularnih aplikacija već je dostupan za Boschevo rješenje mySPIN. Između ostalog, tu su najčešće korištene aplikacije za reprodukciju audio i videozapisa, karte, kalendar i kontakte. No, u bilo kojem trenutku moguće je koristiti i druge dobro poznate aplikacije kao što su TomTom, Parkopedia, Winston, Hotelseeker, Glympse, Sticher i INRIX. Sve su aplikacije posebno oblikovane za uporabu tijekom vožnje kako bi što manje ometale vozača i na taj način osigurale maksimalnu sigurnost. Postoji samo nekoliko tehničkih prepreka koje aplikacije moraju svladati da bi to postigle. Programeri koji se bave razvojem aplikacija opremljeni su paketom za razvoj softvera.

BOSCH MYSPIN | Author: Bosch foto: Bosch

Proizvođači automobila mogu odrediti koje se aplikacije mogu koristiti u automobilu dodajući ih na popis odobrenih aplikacija koji se može ažurirati i nadopunjavati po potrebi. Prva vozila europskog proizvođača vrhunskih automobila opremljena ovim globalno primjenjivim rješenjem za integraciju mobilnih telefona iz Boscha uskoro će se naći na prometnicama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.