Početna Novosti 23 pregleda

Jedan od samo 8 mitskih Ferrarija F40 Prototype potpuno izgorio u požaru!

1
Vidi galeriju 1/6
Jedan od samo 8 mitskih Ferrarija F40 Prototype potpuno izgorio u požaru! Jedan od samo 8 mitskih Ferrarija F40 Prototype potpuno izgorio u požaru! Jedan od samo 8 mitskih Ferrarija F40 Prototype potpuno izgorio u požaru! Jedan od samo 8 mitskih Ferrarija F40 Prototype potpuno izgorio u požaru! Jedan od samo 8 mitskih Ferrarija F40 Prototype potpuno izgorio u požaru! Jedan od samo 8 mitskih Ferrarija F40 Prototype potpuno izgorio u požaru!

Na brdskoj cesti u plamenu je nestao ultrarijedak F40 Prototype, automobil koji se proizveo u svega 8 primjeraka, a pripadao je milijunašu Jonu Huntu...

Vlasnik YouTube kanala 'Tax The Crew' Jon Hunt s prijateljima, koji su također vlasnici Ferrarija, vozio se planinskim cestama u Italiji. Zabavu im je pokvario požar koji je zadesio njegov ultrarijetki Ferrari F40 Prototype. Neprocjenjiv automobil izgorio je do temelja, a jedino što je od auta ostalo jest karoserija. Kako je to izgledalo možete pogledati na ovom Facebook videu.

1 | Author: IVG.it foto: IVG.it 1 | Author: IVG.it foto: IVG.it

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.