Početna Novosti 13 pregleda

Još atraktivnija i brža verzija Type-R

Mugen Civic Type R
Vidi galeriju 1/4
Još atraktivnija i brža verzija Type-R Još atraktivnija i brža verzija Type-R Još atraktivnija i brža verzija Type-R Još atraktivnija i brža verzija Type-R

Tvrtka Mugen, specijalizirana za dorade Hondinih sportskih modela, pripremila je kit za aktualni Civic Type R, koji ju čini ekstremnijom i bržom

Aktualni Civic Type R sve je samo nije neupadljiv, no slavna japanska radionica Mugen, specijalizirana za preradu Hondi, pripremila je još ekstremniji Type R. Mugenov Civic karakteriziraju impozantniji aerodinamički dodaci na karoseriji, po uzoru na natjecateljski model iz WTCC serije.

Mugen Civic Type R | Author: Honda/Mugen foto: Honda/Mugen

Funkcionalna vrijednost važnija je nego estetska pa u Mugenu tvrde kako je dodatno optimizirana aerodinamika, a upravljivost i performanse poboljšane zahvaljujući lakšim naplacima i dodatnom smanjenju ukupne mase. Pojedinosti o motoru još nisu otkrivene, no poznavajući povijest Mugena izvjesno je kako će i na motoru iskoristiti sve njegove mogućnosti, do krajnjih granica. 

Mugen Civic Type R | Author: Honda/Mugen foto: Honda/Mugen

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.