Početna Novosti 859 pregleda

Još jedan u nizu: Predstavljen leteći hibridni taksi

Leteći taksi

Kompanija Nexus, u čijemu je vlasništvu i tvrtka Bell, predstavila je leteće vozilo koje bi moglo biti prvo takvo taksi vozilo megapopularnog Ubera

Leteći taksi | Author:

Iako smo sedamdesetih godina u enciklopedijama mogli čitati da ćemo za dvadeset godina svi u svojim dvorištima imati helikoptere, ni danas, nakon pedeset godina, ipak nije tako. No svakodnevno smo svjedoci prezentiranja novih tehnologija koje nagovještaju skori dolazak letećih automobila, ali nekako sve ostane na zadivljujućem stroju u prostorijama raznih sajmova.

Leteći taksi | Author:

Najnovija vijest stiže iz Nexusa, a riječ je o potencijalnome letećem taksiju koji bi u bliskoj budućnosti mogao postati glavno prijevozno sredstvo megapopularnog Ubera. Glavni cilj tvrtke bio je proizvesti malo, ugodno i udobno prijevozno sredstvo koje može prevesti do četiri putnika i pilota. Iako za takav projekt postoje brojne pravne barijere, kompanija se nada da će, nakon što se 2020. godine obave sva testiranja, uspjeti plasirati svoj proizvod na tržište.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.