Početna Novosti 5639 pregleda

Jurio 160 pokraj škole, policija mu zaplijenila Aston Martin

Aston Martinom pokraj škole jurio 160 km/h
FOTO: York Regional Police

U noći se 31-godišnji kanadski vozač odlučio provozati u svojemu novom i blještavom Aston Martinu Vantage, no način na koji se vozio s pravom mu daje titulu najvećega morona o kojem smo u zadnje vrijeme pisali

 

Naime, u večernjim satima u gradu Vaughanu u Kanadi, ovaj 'biser' odlučio je isprobati svu silinu motora V8 svojeg novog Aston Martina Vantagea, no očito je mozak zaboravio negdje drugdje, jer je u zoni u kojoj je dopuštena brzina 40, jurio nevjerojatnih 158 km/h.

ITALIJA Na ulazu u Rim Lamborghinijem jurio 311 na sat

Da bi stvar bila gora, time nije ugrozio samo svoj život već i desetke ostalih, s obzirom na to što se incident dogodio oko 20 sati. Ali, postaje još bolje, odnosno gore. Kanađanin za volanom novoga Vantagea sve ovo izveo je u zoni jedne osnovne škole. Samo pukom srećom nitko od djece koja su bezbrižno hodala nogostupom nije nastradao.

Aston Martinom pokraj škole jurio 160 km/h | Author: York Regional Police foto: York Regional Police

Automobil je odmah zaplijenila policija, a vozač je kažnjen zbog triju individualnih prometnih prekršaja (prekoračenje brzine, opasna vožnja i ugrožavanje prometa). Što se kaznene prijave tiče, o svemu će uskoro odlučiti kanadski sud, koji za ovakav scenarij jurnjave 160 na sat pokraj škole nema odgovarajuću propisanu kaznu. Iskreno se nadamo da će vozač snositi posljedice kakve zaslužuje i da neće više moći sjesti za upravljač bilo čega, osim možda bicikla. 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.